dinsdag 23 november 2010

Genoeg manieren om met frustratie om te gaan

Er zijn echt genoeg manieren om met je frustratie om te gaan. Je moet namelijk weten dat het allemaal in je hoofd zit. Je kunt dus je frustratie uiten of de hele frustratie ondergaan of je kunt oefeningen doen om je hoofd tot rust te brengen. Je moet je herinneren dat het je eigen keuze is om te lijden onder je frustratie of je frustratie op te lossen.
Je kunt je frustratie doorleven door te lopen ijsberen. Dat is in ieder geval beter dan je te gaan zitten verbijten. Maar hoe dan ook: de tijd zal je frustratie wel doen verminderen
Het is beter om te gaan zitten en te mediteren. Ik weet dat het nogal wat vergt om te mediteren. Maar het gewoon doen helpt. Meditatie helpt. Veel mensen weten het niet, maar mediteren is een manier om gelukkig te worden. Je zult je in verbinding voelen met hemel en aarde en met je omgeving. En tenminste zolang als je meditatie duurt bestaat je frustratie niet.
Verder kun je je gaan opdrukken of kun je andere oefeningen doen om je geest bezig te houden terwijl je aan het tellen bent en bezig bent met je lichaam. Hoe zwaardere oefeningen je doet hoe meer je gedachten worden weggeleid van frustratie.
Deze manieren om met frustratie om te gaan lijken een beetje ad hoc. Dat is waar. Maar ze hebben een belangrijk neveneffect. Hoe meer je hoofd leert om niet te malen en niet gefrustreerd te zijn hoe meer het eraan gewend raakt. Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten